Bericht versturen
Tel.:
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

      Wij beheersen Hitte!   |  200 ~ 2200℃ 

Thuis

Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
China Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3

Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

De broeroven is de belangrijke fabrikant van laboratoriumoven, industriële oven, het verwarmen elementen in China. Als fabrikant met de ervaring van meer dan 17 jaar in thermische techniek, biedt de Broeroven de brede en diepe waaier wereldwijd van ovens aan. De tevreden klanten in meer dan 30 landen bieden bewijs van onze verplichting aan uitstekende ontwerp, kwaliteit en kosteneffectiviteit aan.


 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Broeroven

Aantal werknemers : 100~200 People

Jaarlijkse omzet : 300M-600M

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

1998 werd de Broeroven opgericht.  In het begin, veroorzaakten wij sic het verwarmen enkel elementen en MoSi2-het verwarmen elementen.

2002 met onze overvloed van ervaring in het verwarmen elementen en kennis aan ovens, beginnen wij om oven te produceren. Snel, worden onze ovens populair in de binnenlandse markt. More and more laboratoria en universiteiten geven opdracht tot onze oven.

2006 voor het eerst, verkochten wij onze oven aan klanten overzee.

2008 sloten aan wij ons bij Alibaba.com en kregen orden meer en meer overzee.

2012 verkregen wij een Ce-certificaat voor onze oven en beginnen OEM de dienst voor onze agent van de V.S. aan te bieden.

2014 ontwikkelden wij nieuwe tandoven: T-helder voor het sinteren zirconiumdioxyde voor het tandlaboratorium, dat in zowel binnenlandse als overzee markt zeer ingestemd met is. En wij beginnen OEM de dienst voor onze agent van Korea aan te bieden.

2015 werkten wij onze tandzirconiumdioxyde sinterende oven voor betere die prestaties bij, in een nieuw groot bureau worden bewogen, aanwierven meer personeel, uitgebreide productie.

 

2017 werd Onze nieuwe grote fabriek in Jiaozuo, China voltooid en werd gezet in verrichting.

 

 

bedrijfsdiensten

  1. Volledige productielijn: De broer Furance bezit 5 workshops met inbegrip van metaalplaat, het schilderen, MoSi2-het verwarmen element, snijdt de kamer, oven het assembleren & QC.
     
  2. Snelle levering: Rond 600 standaardmodellen in voorraad en hebben de capaciteit om de productie van ovenshell, kamer, en het verwarmen element in een snelle tijd te beëindigen. De levertijd van het standaardmodel vergt 3 dagen en het klantgerichte model vergt 15 dagen.
     
  3. Stabiele kwaliteit: Heeft een professionele kwaliteitscontroleafdeling, IQC voor grondstof het testen; QC voor het testen van producten vóór verpakking.

 

Bedrijfteam

Professioneel Technisch Team

De broeroven bezit productie technisch team voor het mechanische ontwerp, elektroautomatiseringscontrole, en thermische technologie, kunnen wij het goedkeuren van oplossing volgens klantenvereiste verstrekken.
 

Onze begaafde en ervaren ingenieurs hebben vele speciale ovens gecreeerd. Of uw project impliceert demp - de oven met multi opheffende bodem, of een behoefte van de buisoven over te hellen en roterend, of een oven met hoog vacuüm, of andere speciale vereisten zoals de omhooggaande deur openen, deur open, aangepaste grootte aan de onderkant om uw werkplek, enz. te passen, zullen wij u helpen een oven creëren dievan u absoluut zult houden.

 

 

Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
De bouw van 10, de Nationale Universitaire Wetenschap van Henan en Technologiepark, Zhengzhou, China.
Tel.:86-371-67973830
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit het laboratorium dempt - oven Leverancier. © 2019 - 2024 muffle-furnace.com. All Rights Reserved.