Bericht versturen
Tel.:
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

      Wij beheersen Hitte!   |  200 ~ 2200℃ 

Thuis ProductenVacuümoven op hoge temperatuur

De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten

De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten

 • De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten
 • De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten
De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Brother Furnace
Certificering: CE
Modelnummer: Br-RLL
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Sterke houten doos voor het globale verschepen
Levertijd: 30-50 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 200 reeksen per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Maximum vacuüm: Pa 0,006 Max. temperatuur: 1700℃
Capaciteit: 100 KG frequentie: 1500 ~ 4000HZ
Het verwarmen Element: De Inductieverwarmer van de koperbuis Observatievenster: Ja
voeder: Legeringsvoeder Temperatuurcontrole: PLC
Oventype: De vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel
Hoog licht:

De vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel

,

Smeltende Gietende Vacuüminductieovens

,

Vuurvaste Vacuüminductieovens

De vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het smelten & het gieten van vuurvast materiaal

De de Inductieschedel die van de broer Ovens voor het smelten & het gieten van vuurvast materiaal smelten keurt de theorie van het middelgrote frequentieinductie verwarmen goed en bouwt een hoog vacuümsysteem op zodat het metaal onder een hoge vacuümsituatie zou kunnen worden gesmolten. Deze oven wordt wijd gebruikt in vele soorten onderzoek en productie, zoals nikkel en speciaal staal, precisielegering, activiteitenmetaal, legering op hoge temperatuur, magneetmateriaal, enz. Ook geschikt voor de vacuümdieprecisie van stukken wordt gegoten.

 

 • Keur middelgrote de frequentievoeding goed van IGBT, is de maximum temperatuur 1700℃.
 • Het vacuümsysteem wordt samengesteld door mechanische pomp, wortelspomp, verspreidingspomp, is het maximum vacuümniveau de Pa van 6x10^ (- 3).
 • De binnen gebouwde legeringsvoeder. Het materiaal kan in smeltende smeltkroes worden gevoed door het voederhandvat in werking te stellen.
 • De ovendekking is uitgerust met een observatievenster, gemakkelijk om de prestaties van de oven waar te nemen.
 • De inductieverwarmer bestaat uit een rechthoekige koperbuis, door de twee het koppelen noten vast op de elektrode, gemakkelijk te demonteren.
 • De smeltkroes zou binnen de inductor kunnen worden geplaatst. Het smeltkroesmateriaal zou het type van smeltingslegering moeten volgen.
   

De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten 0

 

De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten 1

Technische Beschrijvingen van de Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel:

Technische Beschrijvingen

Smeltkroes efficiënt volume 4L
Smeltkroes efficiënte capaciteit (Staal) 20kgs
Maximum temperatuur 1700 ℃
Maximum het smelten vacuüm ●7×10-3Pa
●Vacuümtijd: de open verspreidingspomp wanneer het voorverwarmen is volledig, dan tot 7×10-3Pa in 30 minuten.
Geschatte macht 60KW
Nominale spanning 375V
Machtsfrequentie 50HZ
Geschatte frequentie 1500~2500HZ
Hitteelement De rol van het inductiekoper
Vacuümsysteem ●70L/s de dubbele mechanische pomp van de stadium Roterende vin
●Dia.300mm verspreidingspomp, Max. het pompen snelheid: 5000L/s
●Dia.300mm de kluitval van de verspreidingspomp, efficiënte koelcyclus voor pompolie
●Dia.300mm de vinklep van de verspreidingspomp + klep van de de pompvin van Dia.80mm de vroegere
●Roestvrije pijp + roestvrije blaasbalgen

Vacuüm de Smeltende Ovenstructuur van de Inductieschedel

Vacuüminductie Smeltende Oven -2
Vacuümovenshell ●De dubbele dekking van de laagwaterkoeling overspannen oven. Uitgerust met de twee die spanningslentes, worden gebruikt om het gewicht in evenwicht te brengen. U kunt de dekking gemakkelijk openen. Wanneer het sluit, kunnen de twee spanningslentes de luchtdichte druk van de ovendekking ook verstrekken om het goede verzegelen te verzekeren.
Elektrode ●Elektroden opgezet op Verzegeld lager, wanneer de nodig overhellende smeltkroes, arbeider het handvat kan in werking stellen om het vloeibare staal te gieten.
Legeringsvoeder ●De legeringsvoeder wordt gevestigd in het centrum van de dekking. Binnen de voeder is verdeeld in zes cellen (het materiaal van één cel wordt geplaatst in de tippende emmer), kan het materiaal in de smeltkroes in het vacuüm of beschermende gas worden gevoed.

●Wanneer het draaien van het wiel van de voederhand elke 60 graden, is er één cel materiële daling in de tippende emmer binnen de ovendekking.

●Het voeden van tippende emmer is uitgerust met bevochtigingsplaat om materialendalingen te snel te verhinderen. Wanneer in gebruik, zacht de bedieningshendel (buiten de ovendekking) schud, kunt u de snelheid en de hoeveelheid van de materiële daling in de smeltkroes controleren

De vuurvaste Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel voor het Smelten het Gieten 4 ●De ovendekking is uitgerust met een observatievenster, gemakkelijk om de prestaties van de oven waar te nemen.

●Het actieve blind is geïnstalleerd op het observatievenster, verhinderend glas branden gebroken en vuil te worden door stoomaccumulatie van metaal.

●Het blind verwijdert zich binnenkort wanneer slechts waarnemen, gecontroleerd door het handvat buiten de ovendekking.

Inductieverwarmer ●De inductieverwarmer bestaat uit een rechthoekige koperbuis, door de het koppelen twee noot vast op de elektrode, gemakkelijk te demonteren.

●De pre-sintert afgietselsmeltkroes kan binnen worden geplaatst.
U kunt de smeltkroes volgens de inductor binnenmuur ook maken. Het materiaal van smeltkroes is tot het smeltende metaal.

●Voor de sensor, bij de bodem van ovenshell (waar plaats de baarvorm), is er een cirkelpijp. Voor de pijp, is er een cirkelplank om baarvorm te plaatsen. Normaal, wordt de baarvorm geplaatst op deze plank. Wanneer u de slanke baar moet gieten, zal de baarvorm hoog zijn, kunt u de plank verwijderen en de baarvorm zetten in de cirkelpijp, het op de waterkoelingsdekking plaatsen. Als u sommige speciale behoeften hebt, kunt u de waterkoelingsdekking in een geschikte de vormruimte van de waterkoelingsbaar vervangen.

Temperatuur het meten Rechts van de ovenuitlaatpijp met een temperatuur meetinstrument dat wordt gepast. Wanneer u temperatuur moet meten, trek enkel de de lenteklink uit, draaien het handvat, zal het thermokoppeluiteinde in het vloeibare metaal opnemen. Kwarts die die buis voor thermokoppel beschermen door de gebruiker wordt voorbereid.
Middelgrote frequentievoeding en Waterkoeling ●De middelgrote frequentiestroom van oven werd verzonden naar inductor door de buitenkant bus-band en de met water gekoelde middelgrote frequentiekabel. Het koelwater van middelgrote frequentiekabel werd geleid door controleklep op de ovenbasis.
Vacuümsysteem ●Het vacuümsysteem heeft een 0-0.1Mpa-drukmaat, om het ruwe vacuüm te controleren en druk van beschermende atmosfeer te verbieden.

Het smelten proces

Stap 1. Het voeden ●De materialen moeten zorgvuldig worden schoongemaakt en, verwijderde oppervlakteverontreiniging, olie, enz. worden gebakken om vochtigheid te verwijderen.

●Sommige complexe recyclingsmaterialen moeten worden afgesneden en verwijderden oppervlakteschaal, niet-metalen materialen, enz.

●Wanneer het voeden, moet u ervoor zorgen de materialen bij de bovenkant van smeltkroes losser is dan de bodem. Gebruiksreepje van materiaal om het hiaat te vullen. Materiaal van de plaats het regelmatigere vorm bij de bovenkant om steiger het overbruggen tijdens het smelten te vermijden. In de richting van het onttrekken kan het gat sommige korrelige materialen vergaren.

●Het voeden de bewegingen zouden licht moeten zijn om smeltkroesschade en slakken in de metaalvloeistof te vermijden.

Stap 2. Het vacuüm pompen Wanneer het vacuüm van roterende pomp in 2 stadia 15Pa is en de verspreidingspomp ongeveer 50 minuten is verwarmd, nu kunt u roterende pompklep in 2 stadia, de open klep van de verspreidingspomp sluiten, de oven aan het vereiste hoge vacuüm zuigen.
Stap 3. Het smelten ●De maximum macht van oven is onderworpen aan het middelgrote frequentievoltage en de maximum stroom.
Stap 4. Raffinage ●Het is gemakkelijk om het sputteren wanneer wat legeringsdaling in de smeltkroes te veroorzaken. U moet aandacht aan de snelheid besteden van het toevoegen van de legering. Het kan niet te snel zijn. Soms, moet u de macht verminderen, tot de vloeibare oppervlakte een harder beetje maken, dan toevoegend de legering om het sputteren te verminderen.
Stap 5. Afgietsel Wanneer het raffineren van volledig, geen behoefte om de macht, schuine standsmeltkroes af te snijden om metaalvloeistof in baarvorm te gieten. Het bericht, giet het niet uit de baarvorm.

Onderhoud

Koelwater ●Wanneer het einde die de oven gebruiken voor een tijdje, u samengeperste lucht moet gebruiken om het gebleven water uit te blazen om corrosie en omvanglevensduur te verhinderen.
Vacuümsysteem ●Vervang regelmatig de olie van verspreidingspomp en roterende pomp in 2 stadia. Voeg de olie van de verspreidingspomp regelmatig als smeerolie toe aan de verbindingsdelen.

●Besteed aandacht regelmatig aan de verwarmer van verspreidingspomp. U kunt controleren als de het verwarmen draad door stroom te meten wordt gebroken.

●Wanneer het zuigende steam-containing gas, u de klep van de gasballast op de 2 stadium roterende pomp zou moeten openen, of het zal de olie in 2 stadium roterende pomp vervuilen en zal het maximum vacuüm verminderen.

Oven ●Wanneer het einde die de oven gebruiken, u de oven zou moeten schoonmaken binnen en buiten en vacuüm het.

 

 

 

Vacuüm de Smeltende Ovenmodel van de Inductieschedel:

Model Capaciteit Max.temp Frequentie Voltage Macht Uiteindelijk vacuüm Koelwater
Br-rll-10 10kgs 1700℃ 4000HZ 220V 35KW 6x10-3Pa 1.5m3/H
Br-rll-25 25kgs 1700℃ 2500HZ 250V 50KW 6x10-3Pa 2.5m3/H
Br-rll-50 50kgs 1700℃ 2500HZ 300V 100KW 6x10-3Pa 10m3/H
Br-rll-100 100kgs 1700℃ 2000HZ 300V 160W 6x10-3Pa 10m3/H
Br-rll-150 150kgs 1700℃ 2000HZ 320V 175KW 6x10-3Pa 10m3/H
Br-rll-200 200kgs 1700℃ 1500HZ 350V 200KW 6x10-3Pa 10m3/H
 

 

 

 

Waarom ons?

Fabrikant met 10+-de ervaring van jaren

 • Beste kwaliteit
 • Aangepast ontwerp
 • Ervaren arbeiders
 • Grote fabriek


De klanten van meer dan 30 landen kiezen ons

 • De tevreden klanten bieden bewijs van onze verplichting aan uitstekende ontwerp, kwaliteit en kostenefficiency aan.


De beste dienst, Snelle reactie

 • Vrij ontwerp voor speciale oven
 • Vrije technische ondersteuning voor het leven
 • Vrije steekproeftest

 

Contacteer ons nu om een citaat voor de Vacuüm Smeltende Ovens van de Inductieschedel te krijgen.

 

 

 

Contactgegevens
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

Contactpersoon: li

Tel.: +8613526693072

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
De bouw van 10, de Nationale Universitaire Wetenschap van Henan en Technologiepark, Zhengzhou, China.
Tel.:86-371-67973830
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit het laboratorium dempt - oven Leverancier. © 2019 - 2024 muffle-furnace.com. All Rights Reserved.